L’Heretat Oller del Mas té més de 1000 anys d’història. La família Margenat som els hereus d’una història mil·lenària que conservem amb amor i treballem amb passió per unir-la a la modernitat dels nous temps. Per això apostem per vins de qualitat i excel.lència, fets amb els valors que ens han transmès els nostres avantpassats: la família, el respecte pel medi ambient i el compromís amb el territori.

La nostra finca té unes 600 hectàrees de cultius i boscos, i 60 d’aquestes són camps de vinya. A Oller del Mas apostem per una producció ecològica i per la preservació de la identitat de la zona recuperant les nostres varietats autòctones de raïm. L’Oller del Mas és un dels 5 cellers de tot Catalunya on s’elabora un vi de Finca, màxima distinció vinícola a nivell Català, símil al concepte Grand Cru dels vins a França.

Oller del Mas

Activities

Visita al Celler, visita a la finca i al patrimoni històric, tast de vins, activitats de verema, etc. Lloguer dels espais del Castell per a casaments, celebracions i reunions.

 

Contact

Ctra. Igualada (C-37z) km. 91
08241 Manresa

GPS: +41º 42’ 17.4”, +01º 48’ 11.6”
enoturisme@ollerdelmas.com
www.ollerdelmas.com

Contact person:
Carla Rodriguez

Visits by prior arrangement:
tel. +34 93 876 83 15

How to get there

Interactive map

See the video (in catalan)

Discover the location of the wineries, the Winery Trail and the Stone Vat Trail

Open the map

 

With the collaboration of:Generalitat de Catalunya, departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalFons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural: Europa inverteix a les zones ruralsFollow us on: FacebookFacebook
CONSELL REGULADOR DE LA D.O. PLA DE BAGES — Casa de la Culla s/n - 08243 Manresa (Barcelona) — Tel. (+34) 93 874 82 36 - Fax (+34) 93 874 80 94 - info@dopladebages.com SitemapLegal notice
Sf Close