13/03/2012

Èxit de la presentació de la DO Pla de Bages a Andorra

La Denominació d’Origen Pla de Bages s’ha presentat aquest dilluns a Andorra amb un acte doble destinat a potenciar la imatge i la presència dels seus vins i cellers al Principat.

 

La jornada, organitzada per la DO Pla de Bages s’ha dividit en dues parts. La primera ha estat dedicada als distribuïdors andorrans. Els 15 principals empresaris del sector al de la distribució al Principat han estat convidats per propiciar intercanvis comercials que permetin als productes del Bages entrar en un mercat amb fort component turístic com l’andorrà.

 

Durant la segona part, a la tarda, s’ha dut a terme una altra sessió de tast destinada al sector professional de la restauració i l'hoteleria d’Andorra, amb més de 90 establiments convidats l’acte. El president de la DO Pla de Bages, Valentí Roqueta ha destacat la importància del mercat andorrà per la seva potència turística i també per la proximitat geogràfica.

 

Els vins i cellers de la DO Pla de Bages han tingut una molt bona acceptació entre els convidats que han lloat la qualitat dels productes.

 

Enviar
 

Amb la col·laboració de:Generalitat de Catalunya, departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalFons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural: Europa inverteix a les zones ruralsSegueix-nos a: FacebookFacebook
CONSELL REGULADOR DE LA D.O. PLA DE BAGES — Casa de la Culla s/n - 08243 Manresa (Barcelona) — Tel. (+34) 93 874 82 36 - Fax (+34) 93 874 80 94 - info@dopladebages.com Mapa webAvís legal
Sf Close