Un cop més, el Consell Regulador de la D.O. Pla de Bages, convoca un concurs de rehabilitació de construccions en pedra seca: barraques, murs, tines, aixoplucs, etc.

Aquesta iniciativa ha despertat l’interès a diferents sectors i en un nombrós grup de gent. Aquesta era la intenció i ara podem dir que constatem un corrent creixent en favor d'aquest patrimoni nostre.

Rehabilitació de barraques de vinya, tines i altres elements de pedra seca

Desitgem que totes aquestes construccions no es perdin. Cal recuperar-les i mantenir-les. Reflecteixen aspectes de la nostra història i de la nostra cultura i són part del nostre paisatge habitual.

Documents associats

 

Formulari d'inscripció

Ompliu el següent formulari per a participar en el “Concurs per a la rehabilitació de “Barraques de vinya” i altres construccions de pedra”.

Obrir el formulari

Mapa interactiu

Veure el vídeo

Coneix la situació dels cellers, la Ruta dels Cellers i la Ruta de les Tines.

Veure el mapa

 

Amb la col·laboració de:Generalitat de Catalunya, departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalFons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural: Europa inverteix a les zones ruralsSegueix-nos a: FacebookFacebook
CONSELL REGULADOR DE LA D.O. PLA DE BAGES — Casa de la Culla s/n - 08243 Manresa (Barcelona) — Tel. (+34) 93 874 82 36 - Fax (+34) 93 874 80 94 - info@dopladebages.com Mapa webAvís legal
Sf Close