L’Heretat Oller del Mas té més de 1000 anys d’història. La família Margenat som els hereus d’una història mil·lenària que conservem amb amor i treballem amb passió per unir-la a la modernitat dels nous temps. Per això apostem per vins de qualitat i excel.lència, fets amb els valors que ens han transmès els nostres avantpassats: la família, el respecte pel medi ambient i el compromís amb el territori.

La nostra finca té unes 600 hectàrees de cultius i boscos, i 60 d’aquestes són camps de vinya. A Oller del Mas apostem per una producció ecològica i per la preservació de la identitat de la zona recuperant les nostres varietats autòctones de raïm. L’Oller del Mas és un dels 5 cellers de tot Catalunya on s’elabora un vi de Finca, màxima distinció vinícola a nivell Català, símil al concepte Grand Cru dels vins a França.

Oller del Mas

Aktivitäten

Visita al Celler, visita a la finca i al patrimoni històric, tast de vins, activitats de verema, etc. Lloguer dels espais del Castell per a casaments, celebracions i reunions.

 

Kontakt

Ctra. Igualada (C-37z) km. 91
08241 Manresa

GPS: +41º 42’ 17.4”, +01º 48’ 11.6”
enoturisme@ollerdelmas.com
www.ollerdelmas.com

Kontaktperson:
Carla Rodriguez

Anmeldung von Besichtigungen:
unter der tel. +34 93 876 83 15

Anfahrt

Interaktive Karte

Video zeigen (auf Katalanisch)

Blick auf die Standorte der Weinkellereien, die „Tour der Weinkellereien“ und die „Tour der Weinberghäuschen“

Karte anzeigen

 

In Zusammenarbeit mit:Generalitat de Catalunya, departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalFons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural: Europa inverteix a les zones ruralsFolgen Sie uns auf: FacebookFacebook
REGULIERUNGSBEHÖRDE DER HERKUNFTSBEZEICHNUNG D.O. PLA DE BAGES — Casa de la Culla o. Nr. - 08243 Manresa (Barcelona) — Tel. +34 93 874 82 36 - Fax +34 93 874 80 94 - info@dopladebages.com SitemapRechtshinweis
Sf Close